TKO SMO?

Erfolg LED je mlada, progresivna start-up tvrtka specijalizirana za LED žarulje za automobile. Dugogodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje u novim tehnologijama autoindustrije, produbljeno na području „rasvjete“, oblikovalo je naš asortiman proizvoda na način da smo danas ponuđač premium tehnologije osvjetljenja. Konstantno radimo na novim, jedinstvenim LED proizvodima za auto-rasvjetu, pri čemu si postavljamo slijedeći najveći zahtjev – da naši kupci s najvećim zadovoljstvom koriste naše LED žarulje.

S proizvodnjom svojih proizvoda započeli smo početkom 2016. godine. Od tog trenutka uspješno smo na tržište plasirali najkvalitetnije i najbolje LED žarulje, među kojim se posebno ističu naša LED kratka svjetla i LED duga svjetla – za vozila svih vrsta. Činjenica je to koja je potvrđena i velikim zadovoljstvom koje nam kupci izražavaju.

Nudimo Vam LED osvjetljenje za sve marke i modele svih vrsta vozila. Od našeg LED kratkog svjetla sve do LED osvjetljenja registarskih tablica ili LED rasvjete interijera.

Od samog početka cilj nam je bio razvijati naše proizvode najvećom preciznošću, kvalitetom, učinkovitošću i točnošću, kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi najbolji mogući proizvod. Za to jamčimo svojim brendom Erfolg LED.

ERFOLG LED tim:

Slaven Mrsic spec. oec.

Technical/Product-Development

Petar Bijelonjic

Sales/Controlling

Filip Valentic

Sales/Marketing