Kamionski show 2017.

ERFOLG LED po prvi puta sudjeluje u najvećem kamionskom showu na ovim prostorima održanom 4. godinu za redu. Event je održan 12.-13.kolovoza 2017. na Automotodromu Grobnik.

Truck show postao je tradicionalno okupljalište zaljubljenika u „tuning“ kamiona u Hrvatskoj i šire. Pravi zaljubljenici i znalci prepoznali su kvalitetu naših proizvoda i njihovu funkcionalnu i estetsku prednost nad ostalima. Bila nam je čast prisustvovati takvom velikom eventu i izložiti naše proizvode te pokazati ljudima naše zadovoljne kupce koji su oduševljeni našim proivodima u njihovim vlastitim kamionima. Zbog dugotrajnog boravka na cesti vozači kamiona sve više i više traže naše prizvode kako bi povećali sigurnost tijekom vožnje noću, dok se zaljubljenicima u tuning kamiona više sviđa estetska strana naših proizvoda.

Erfolg LED, kao brand, neprestano radi na poboljšanju proizvoda u kategoriji za kamione jer upravo oni čine veliki udio u moru naših zadovoljnih kupaca. Ukoliko ste zainteresirani za ponudu teretnog asrotimana našeg branda ne ustručavajte se kontaktirati nas.